портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Львівщині гуманітарний штаб Бахмутського району спільно з волонтерами забезпечує допомогою переселенців

Опубліковано 03 січня 2023 року, 11:22 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

На Львівщині гуманітарний штаб Бахмутського району спільно з волонтерами забезпечує гуманітарною допомогою переселенців з Бахмутського району та Донецької області

У ході обов’язкової евакуації населення Донеччини багато мешканців  Донецької області виїхали на Львівщину. 

Завдяки ефективній роботі гуманітарного штабу Бахмутського району переселенці з  Донецької області, які тимчасово проживають у Миколаївській та Новороздільській територіальних громадах Львівської області, отримали до новорічно-різдвяних свят гуманітарну допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, повідомляють у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.


Також велика робота з підтримки і соціалізації наших земляків-переселенців на новому місці проводиться за допомоги суспільно-культурного товариства «УСТРІКИ» на чолі з Віктором Козоглодюком надається гуманітарна допомога, вирішуються питання щодо пошуку житла та розселення.

У Миколаївській та Новороздільській територіальних громадах із числа переселенців створені філії гуманітарного штабу Бахмутського району, які тісно співпрацюють з товариством «УСТРІКИ».

З початку війни товариство активно займається волонтерською діяльністю: допомагає вимушеним переселенцям, доставляє допомогу, медикаменти воїнам ЗСУ, а також долучилось до збору коштів на дрони для захисників Бахмуту. До волонтерства приєдналися й переселенці з Бахмутського району. Разом із членами товариства вони збирають допомогу для військових, плетуть сітки, роблять окопні свічки та багато іншого.

- Висловлюємо щиру вдячність Віктору Козоглодюку та всій його команді за активну громадянську позицію, за надання моральної підтримки та допомоги нашим землякам, - наголошують у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.