портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Олександрівщині відзначили 72-річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Опубліковано 10 травня 2017 року, 16:15

Розпочалось святкування традиційно з виставки квіткових композицій «Хай горить вогонь пам’яті» та конкурсу малюнків на асфальті «Воїнам визволителям від дітей Олександрівщини».

Продовжилось свято на головній площі селища Олександрівка показовим марш-парадом юноармійських загонів та мітингом «Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя людино!». В районних урочистостях взяли участь керівництво та посадові особи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудові колективи установ, організацій, ветерани, громадськість, учнівська молодь.

Зі словами щирої пошани ветеранам та привітаннями з нагоди Дня Перемоги до присутніх звернулися заступник голови Донецької облдержадміністрації Владислав Лаврик, голова райдержадміністрації Микола Мачульський, голова районної ради Федір Мороз та гості заходу. Вони у своїх виступах подякували людям, які ціною власного здоров’я і життя принесли мир на українську землю в часи Другої світової війни та  побажали всім добра, здоров’я, миру.

Під час мітингу відбулось покладання квітів до пам’ятника воїнам – визволителям та вшанування пам'яті загиблих хвилиною мовчання. Завершився мітинг танцювальною композицією «Не твоя війна», яку подарували вихованці центру дитячої та юнацької творчості.

Олександрівська райдержадміністрація