портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На погашення заборгованості із зарплати перед гірниками державних шахт на Донеччині направлено понад 300 млн гривень

Опубліковано 01 листопада 2021 року, 18:06

Понад 300 млн гривень направлені на казначейські рахунки на погашення заборгованості із заробітної плати перед гірниками державних шахт у Донецькій області. Про це директор департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації Артем Литвинов повідомив під час брифінгу у Краматорську сьогодні, 1 листопада.

«На сьогодні вже надходять кошти на казначейські рахунки. 302 млн гривень – це з тих 500 млн гривень, які ми знаємо, що листопаді-грудні надійдуть. Їх не вистачить у повному обсязі. На сьогодні у нас заборгованість перед шахтарями – це один мільярд 76 млн гривень, з яких 756 млн гривень – за 2021 рік», - сказав Артем Литвинов.

Нагадаємо, що облдержадміністрація перед Кабінетом Міністрів України порушила питання щодо необхідності прийняття Програми реформування вугільної галузі з визначеними джерелами фінансування, зокрема на оплату праці та технічне переозброєння, а також підвищення ціни на вугілля, що реалізується державними шахтами, до економічно обґрунтованого рівня.