портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На сесії Селидівської міської ради затвердили нового депутата та розподіляли дрова

Опубліковано 24 листопада 2016 року, 15:00

Вчора, 23 листопада, під головуванням міського голови В. Ремізова, пройшла чотирнадцята сесія Селидівської міської ради VII скликання.

Депутати продовжують використовувати у своїй роботі систему електронного поіменного голосування, з результатами якого вже можна ознайомитись за посиланням http://edeputat.selidovo-rada.gov.ua/uk.

Також на засіданні були присутні: міські та селищні голови, заступники міських голів, керівники установ і начальники відділів міської ради та представники громадськості.

Перед початком розгляду 26 питань порядку денного до присутніх звернувся заступник голови Селидівської територіальної виборчої комісії М. Фомін. Він зачитав Постанову Селидівської територіальної виборчої комісії №125 від 22.11.2016 «Про реєстрацію депутата Селидівської міської ради 7 скликання». Замість Тетяни Ліпінської, яка склала свої повноваження, депутатом Селидівської міської ради по округу №24 від Селидівської міської організації політичної партії «Блок Петра Порошенко «Солідарність» було зареєстровано Олександра Фролова, 1957 р.н. Він є громадянином України, безпартійний, пенсіонер, проживає у м.Гірник.

Першою доповіла Т. Рогоза, начальник фінансового управління, яка винесла на розгляд 2 проекти рішення: щодо внесених змін та доповнень до рішення міської ради і про затвердження розпоряджень міського голови.

Керуючий справами виконкому Л. Павленко запропонувала затвердити Положення про Бюджет громадських ініціатив (бюджет участі) у м.Селидове.

5 питань на порядок денний винесла начальник відділу з питань майна комунальної власності, житлово-комунального господарства і благоустрою І. Давидова. 2 проекти рішень стосувались дозволу на безкоштовну передачу майна з балансу Селидівської ЦМЛ на баланс КЗ «Селидівський центр первинної медико-санітарної допомоги» і Селидівської ЗОШ I-III ступенів №6, інші 3 проекти були щодо відновлення в бухгалтерському обліку Селидівської міської ради об’єктів комунальної форми власності та передачу їх в оренду, дозволу 13 Державному пожежно-рятувальному загону ГУДС України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області  на передачу дров, а також на передачу в оренду комунального майна.

О. Марченко, головний лікар КЗ «Селидівський центр первинної медико-санітарної допомоги» запропонувала затвердити Положення про підпорядкований їй комунальний заклад та положення про його підрозділи.

Питання про внесення змін та доповнень до рішення міської ради «Про затвердження Основних міських культурно-масових заходів на друге півріччя 2016 року» представила на розгляд в.о. начальника культури З. Топіліна.

Також доповідали: начальник управління соціального захисту населення міської ради І. Гришкова, директор територіального центру соціального обслуговування А. Марина, начальник відділу з питань організаційної і кадрової роботи та внутрішньої політики міської ради Я. Шкарупа, заступник начальника Відділу Держгеокадастру у м.Селидовому Донецької області Н. Горошко, начальник відділу аорхітектури та будівельного контролю М. Буряк, начальник відділу економічного і соціального розвитку І. Нефьодова.

25 з 26 проектів рішень, винесених на порядок денний, було прийнято позитивно.

Покровський район