портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Начальник Донецької ОВА представив керівника Дружківської міської військової адміністрації

Опубліковано 31 березня 2022 року, 12:10

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко представив начальника Дружківської міської військової адміністрації Сергія Боєвського сьогодні, 31 березня.  

 Президент України Володимир Зеленський   указом №188/2022  утворив Дружківську міську військову адміністрацію Краматорського району. Начальником Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району призначено Боєвського Сергія Олександровича. 

«Я представляю нового очільника Дружківської міської військової адміністрації. Політизувати процеси не буду. Я добре розумію, що відбувалося би в місті, як відбувається, як буде відбуватись далі. Таке рішення було прийнято для ефективного функціонування всіх систем органів управління в місті в період воєнного часу. Військова адміністрація вводиться, щоб було забезпечено правовий режим воєнного часу. Я впевнений, що завдяки досвіду Сергія Олександровича, все буде функціонувати на належному рівні», - сказав Павло Кириленко.   

Окремо він  приділив увагу питанням територіальної оборони міста.

«Будемо виконувати завдання, будемо працювати на благо нашої країни, нашого міста і на благо кожного жителя Дружківки. Дякую за довіру», - сказав Сергій Боєвський.