портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Найбільш значущі події у сфері зайнятості Донеччини за 60 днів війни

Опубліковано 25 квітня 2022 року, 15:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецька обласна служба зайнятості підготувала дайджест подій, які відбулися у сфері зайнятості Донеччини від початку завзятої боротьби України.

Незважаючи на воєнний стан та надскладні умови, фахівці центрів зайнятості Донеччини продовжують працювати у дистанційному режимі та надавати послуги своїм клієнтам. Для отримання консультацій звертайтеся за телефонами «гарячих ліній» https://bit.ly/3rLgZtT або за БЕЗКОШТОВНИМ номером Call-центру 0 800 33 61 67.

Розпочав свою роботу новий безкоштовний Телеграм-канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz/, на якому розміщені актуальні вакансії від роботодавців зі всієї України.

Продовжує активно працювати чат-бот служби зайнятості Донеччини у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh, за допомогою якого можна дізнатися про актуальні вакансії, телефони «гарячих ліній», умови фінансової підтримки роботодавців тощо.

Компенсація витрат на оплату праці ВПО: покрокова інструкція щодо отримання компенсації з переліком документів – https://bit.ly/3MwrxF8.

Для реєстрації в службі зайнятості необхідно завантаживши форми заяв, роздрукувати їх або написати від руки, сфотографувати та надіслати на пошту [email protected] чи [email protected]. Покрокова інструкцію щодо подання документів – https://bit.ly/3LjnTht.

До відома суб’єктів господарювання, які подають звітність за формою № 1-ПА щодо кількості працевлаштованих ними громадян під час воєнного стану за посиланням https://bit.ly/3xP9EwS.

Оформлення працівників, які залучаються до трудової повинності або суспільно корисних робіт - https://bit.ly/3vdHE4D.