портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Наполегливість – важливий чинник: переселенку з Маріуполя працевлаштували в Івано-Франківську

Опубліковано 05 вересня 2022 року, 13:59 , Донецький обласний центр зайнятості

Успіх у працевлаштуванні не приходить просто так. Найчастіше він є результатом пошуку та тривалого очікування. Для його досягнення шукачам роботи доводиться важко працювати для отримання бажаного результату.

Знайомтесь, Наталя Карпушина – мешканка міста-героя Маріуполя, незламна жінка, яка завдяки власній наполегливості та за допомогою кар’єрного радника Маріупольського міського центру зайнятості розпочала нове життя в Івано-Франківську.

Наталя - професійний пекар, цій справі присвятила більшу частину свого життя. У лютому 2022 року, коли Наталя звільнилась з ТОВ "Сільпо-фуд", вона розпочала пошук роботи разом з кар’єрним радником центру зайнятості. Тоді жінка навіть не уявляла, що шукати роботу доведеться не за місцем постійного проживання.

Тривалий час фахівці Маріупольського міського центру зайнятості не могли встановити зв'язок з Наталею. Це стало можливим лише у квітні, коли пані Наталя виїхала з Маріуполя до Волинської області і продовжила пошук роботи, але вже на новому місті.   

Вона завжди прагнула працювати пекарем, бо вважала, що це її покликання. Не отримавши бажаного результату, Наталя вирушила до Івано-Франківська, де також продовжила пошук роботи.  

Після попередньої домовленості з приватним підприємцем Івано-Франківщини Андрієм Бабенецьким, фахівці центру зайнятості запропонували переселенці розглянути можливість працевлаштування до його невеликої крафтової пекарні. Досвід, навички та знання Наталі повністю влаштували роботодавця. Після успішно пройденої співбесіди жінка отримала бажану роботу.

Успішному працевлаштуванню Наталі Карпушиної разом з її цілеспрямованим пошуком посприяв професіоналізм кар’єрного радника, який чітко і правильно сформулював роботодавцю професійні якості кандидата на посаду та надав роз’яснення щодо переваг при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб у період військового стану.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

За матеріалами Донецького обласного центру зайнятості