портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нарада щодо створення об’єктів природно-заповідного фонду у Костянтинівському районі

Опубліковано 19 жовтня 2017 року, 09:58

Протягом вересня та жовтня поточного року голова Костянтинівської райдержадміністрації Наталія Виниченко провела низку нарад з питань діяльності Регіонального ландшафтного парку «Клебан-Бик» та створення об’єктів природно-заповідного фонду у Костянтинівському районі.

Під час нарад розглядались питання щодо збільшення у 2018 році природно-заповідного фонду Костянтинівського району за рахунок ділянок, розташованих на території Іллінівської, Кіндратівської та Новодмитрівської сільських рад.

Начальник міськрайонного Управління у Костянтинівському районі та м.Торецьку ГУ Держгеокадастру у Донецькій області Микола Андрійко ознайомив присутніх з умовами та можливостями включення відповідних земель до природно-заповідного фонду. За підсумками наради було надано доручення сільським радам щодо надання своїх пропозицій з зазначеного питання та надання переліку власних земельних паїв, які пропонуються для включення до Регіонального ландшафтного парку.

У комплексі з цими нарадами відбулась робоча поїздка щодо стану гідротехнічних споруд, земель на території Регіонального ландшафтного парку «Клебан-Бик». Під час поїздки голова райдержадміністрації Наталія Виниченко, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Ісаков та директор РЛП «Клебан-Бик» Ірек Залялов оглянули платину та зону відпочинку ландшафтного парку.

IMG_1770 IMG_2211 IMG_2224

Костянтинівська райдержадміністрація