портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нарада з питання впровадження в області механізму надання житлових субсидій у грошовій формі

Опубліковано 22 лютого 2019 року, 12:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

21 лютого поточного року облдержадміністрацією проведено нараду щодо впровадження в області механізму надання житлових субсидій у грошовій формі (у тому числі у готівковій).

У нараді прийняли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, департаменту економіки облдержадміністрації, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та представники банківської системи, зокрема, АТ «Ощадбанк», а також Донецької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

На нараді обговорено зміни, внесені до порядку надання житлових субсидій, в частині виплати громадянам готівкою нарахованих сум субсидій. Також наголошено на взаємодії учасників нового механізму надання житлових субсидій та дотриманні термінів його реалізації.

Перед учасниками наради, з метою підвищення обізнаності громадян, поставлено завдання щодо своєчасного інформування населення з усіх питань, які виникають при отриманні житлової субсидії та оплаті житлово-комунальних послуг.