портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Наш цінний робітник» – працівниця управління соцзахисту населення Покровської міської ради Наталія Дєвлікамова більше половини свого життя присвятила роботі

Опубліковано 12 серпня 2020 року, 09:02

#ДякуємоСоцпрацівникам

Більше половини свого життя Наталя Іванівна Дєвлікамова присвятила роботі в соціальній сфері. Стаж її роботи налічує 28 років. Наразі вона працює в управлінні соціального захисту населення Покровської міської ради начальником відділу грошових виплат і компенсацій.

Цей відділ займається прийомом документів на всі державні допомоги, компенсаційні виплати, субсидії, матеріальні допомоги. Щодня він обслуговує до 150 осіб, які звертаються до управління. Усього за рік завдяки спільній роботі їх відділ назначає виплати майже 35 тис. особам.

Спеціалісти працюють з сім'ями з дітьми, малозабезпеченими особами, особами з інвалідністю з дитинства та дітьми з інвалідністю, громадянами похилого віку та іншими отримувачами державних соціальних допомог.

До управління щоранку Наталя Іванівна приходить заздалегідь – за пів години або за годину, щоб встигнути підготуватись до робочого дня, бо він проходить в шаленому ритмі.

Оточуючі знають її як надійну, відповідальну людину, яка любить свою справу, допомагає всім, хто до неї звертається. Друзі та колеги підкреслюють її виключну витримку та емоційну стабільність у будь-яких складних ситуаціях.

Як керівниця вона завжди намагається підбадьорити своїх підлеглих – похвалити, зробити комплемент або чимось смачненьким пригостити.

Начальник управління соціального захисту населення Покровської міської ради Ірина Павлівна Бонзюх переповнена гордістю за свою підлеглу. Із захватом вона розповідає про її кар’єрний зріст та досягнення.

«Наталя Іванівна – це наш цінний робітник, який у нас з 1992 року. Вона постійно кар’єрно зростала і, що не менш важливо, постійно була пов’язана з усіма соціальними виплатами. Вона знається на всьому. Може розібратись у ситуації, зустріне відвідувачів і направить своїх підлеглих на істинний шлях. Саме тому її поважають в колективі», – зізнається Ірина Павлівна.

Начальник відділу грошових виплат і компенсацій радить всім, хто хоче займатись соціальними виплатами та допомагати в їх оформленні, цікавитись останніми змінами в законодавчій базі, мати терпіння та прагнення вдосконалювати вже отримані навички, а також бажання бути корисними людям.

Нагадаємо, Департамент соцзахисту населення Донецької облдержадміністрації запустив серію медійних матеріалів на підтримку проєкту Міністерства соціальної політики України #ДякуємоСоцпрацівникам.