портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Науковці та освітяни Донеччини внесли свої пропозиції до плану спільних дій для реалізації проєкту «Президентський університет»

Опубліковано 09 грудня 2021 року, 11:53

Науковці та освітяни Донецької області внесли свої пропозиції до плану спільних дій для реалізації проєкту «Президентський університет». Питання його створення обговорили під час дискусії за участі представників міністерства освіти і науки України, Офісу Президента, Верховної Ради, ректорів провідних вищих навчальних закладів Донеччини.

Президентський університет покликаний зберегти і примножити науковий та освітній потенціал України. Цей інноваційний проєкт стане важливим підґрунтям для масштабної трансформації системи вищої освіти, розвитку нових освітніх програм і напрямків.

«Важливо, що цим проєктом опікуються науковці, освітяни, представники бізнесових кіл з усієї України - люди різних політичних поглядів, але об'єднані прагненням перезавантажити систему вищої освіти, і як наслідок, дати потужний імпульс розвитку всієї держави. Науковці та освітяни Донеччини під час сьогоднішньої дискусії внесли свої пропозиції до плану спільних дій для реалізації такого важливого всеукраїнського проєкту», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

З презентацією до доповіді "Освіта Донеччини: на зустріч Президентському університету" можна ознайомитися за посиланням.