портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Навчання, арт-терапії, осінні композиції, творчі майстер-класи проводяться у хабах Донеччини

Опубліковано 16 листопада 2023 року, 10:27 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У центрі підтримки бахмутців «З Бахмутом у серці» у Києві для мешканців Бахмутської громади відбулося навчання за програмою «Можливості вебпорталу Е-послуг ПФУ». У Харкові бахмутці відвідали майстер-класи «Подарунок для мами», «Казкова бабуся - Ягуся в ступі», сеанси арт-терапії, заняття з малювання моделі Всесвіту.

В Авдіївському гуманітарному хабі у Кам´янському проведено курси мобільної грамотності для людей похилого віку з метою допомоги освоїти новітні технології та отримати доступ до електронних послуг. 

Хабом «Наш Краматорськ. Ми разом усе подолаємо» у Дніпрі та Києві проведені заняття з малювання, виготовлення поробок та аплікацій, тактильний майстер-клас «Подушка-подружка», інформаційний захід з питань внесення змін у законодавство України щодо спадкування під час воєнного стану. 

Центр підтримки мешканців Маріуполя та Маріупольського району «ЯМаріуполь» у Чернівцях діти створювали осінні композиції, дізналися про підготовку звірів до зимівлі; у Києві маріупольці виготовляють окопні свічки.

Заходами було охоплено понад 100 осіб, які пізнали нове, отримали задоволення, позитивні емоції, гарний настрій, дитячі посмішки, незабутні враження.

Підтримка один одному – це ще один крок до нашої Перемоги!