портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Названі переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

Опубліковано 02 березня 2021 року, 11:41 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Відбувся обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Зважаючи на карантинні обмеження, захід проводився у дистанційному форматі. Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр.

На обласний етап надійшли роботи 14 команд екологічної просвіти (84 учасника) із міст Дружківка, Краматорськ, Слов’янськ, Селідове, Мирноград, Бахмут, Часів Яр, Вугледар, Волноваського, Костянтинівського районів та Комарської територіальної громади. Для учасників визначено загальну тему – «Атака вірусів. Врятуй планету!». Згідно з умовами конкурсу командам-учасницям потрібно було заздалегідь записати та розмістити на каналі YouTube або у хмарному середовищі презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності колективу та відеоролик конкурсного виступу, в якому мала бути розкрита тема заходу.

Згідно з рішенням журі, І місце виборола команда «ЮЕН band» Новодмитрівського НВК Костянтинівської районної ради та отримала можливість представляти Донеччину на фінальному етапі конкурсу, який відбудеться у квітні 2021 року; ІІ місце – команда «Щаслива десятка», гурток «Фотонатуралісти» Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, Слов’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 Слов’янської міської ради; ІІІ місце – команда «Зелений патруль», Ольгинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Волноваської районної ради.

Під час онлайнової зустрічі учасники конкурсу та керівники команд поділилися враженнями щодо підготовки до заходу, а члени журі надали коментарі та рекомендації для подальшої діяльності учнівським колективам екологічної просвіти.