портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Необхідне повне відновлення роботи мобільного зв’язку у Лиманській та Святогірській громадах

Опубліковано 13 лютого 2023 року, 18:42

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Максим Сандига провів виїзну нараду в м. Лиман із представниками мобільних операторів, ДТЕК, керівниками галузевого підрозділу ОВА, Лиманської та Святогірської міських військових адміністрацій щодо сприяння забезпеченню сталого функціонування та відновленню мереж мобільного зв’язку у Лиманській та Святогірській громадах.

На теперішній час на деокупованих територіях області операторами мобільного зв’язку відновлено роботу 23 базових станцій, що дало можливість забезпечити стабільне функціонування мобільного зв’язку у понад 20 населених пунктах області.

"Функціонування електронних комунікаційних мереж та отримання користувачами послуг відповідної якості в умовах воєнного стану є вкрай важливим, зазначене питання постійно перебуває на контролі у керівництва обласної військової адміністрації. Наразі є потреба спільними зусиллями провести заходи з повного відновлення роботи мобільного зв’язку у Лиманській та Святогірській громадах", – зазначив Максим Сандига.