портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Необхідно створити бізнес-план? Служба зайнятості допоможе

Опубліковано 09 лютого 2024 року, 15:33 , Донецький обласний центр зайнятості

В рамках державної грантової програми «Власна справа» можна отримати кошти на започаткування або розширення власного бізнесу. Однією з головних умов одержання мікрогранту є наявність у претендента реалістичного та якісного бізнес-плану. Адже він є важливою ланкою для успішного започаткування підприємства та його подальшого розвитку.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у програмі, але не знаєте як правильно спланувати свій бізнес, пропонуємо Вам пройти навчальний курс «Мікрогрант: написання бізнес-плану» в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ.

В рамках навчання Ви дізнаєтесь про умови отримання мікрогранту, здобудете теоретичні та практичні знання щодо написання бізнес-плану, навчитесь презентувати власний бізнес-проєкт тощо. Тривалість навчального процесу складає 2-3 дні. За бажання можна пройти навчання як дистанційно, так і очно - безпосередньо у центрах професійно-технічної освіти.

Обрати центр профтехосвіти ДСЗ та дізнатися про початок навчання можна за посиланням: https://bit.ly/3INUNrw

Про умови участі в програмі "Власна справа" дізнайтеся тут: https://bit.ly/3qhmlyT

Подати заявку на будь-яку програму єРобота можна прямо зараз https://bit.ly/45vyAIe

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, звертайтеся до консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.