портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Низка мешканців трьох громад на Донеччині отримає компенсацію за житло, зруйноване внаслідок агресії РФ

Опубліковано 05 листопада 2021 року, 11:26

Виплати  на загальну суму 8,2 млн гривень погодили члени комісії з розгляду питань, пов’язаних з наданням грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації,  на черговому засіданні сьогодні, 5 листопада.

Засідання комісії відбулось під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна та за участі заступника очільника області Юлії Костюніної.  

Учасники засідання  ухвалили 52 рішення про надання грошової компенсації низці мешканців населених пунктів  Авдіївської, Мар’їнської та Очеретинської територіальних громад.  

За даними Мінреінтеграції,  очікується, що у 2021 році компенсацію за зруйноване внаслідок збройної агресії РФ житло отримають понад 300 родин у Донецькій та Луганській областях.  

Вадим Філашкін наголосив, що на Донеччині робота у цьому напрямку проводиться таким чином, щоб максимальна кількість мешканців населених пунктів поблизу лінії розмежування, чиє житло було зруйноване, мав змогу отримати компенсацію.