портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Новації служби зайнятості – підприємцям

Опубліковано 24 січня 2018 року, 18:45

Наприкінці січня в рамках роботи "Центру розвитку підприємництва" та проекту "Сприяння відбудови та сталому розв'язанню проблем внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні" фахівці Макіївського міського центру зайнятості спільно з громадською спілкою "Центр зайнятості вільних людей" провели профінформаційний захід з розвитку мікропідприємництва за темою "Послуги служби зайнятості для суб'єктів малого та середнього підприємництва». Його метою стала підтримка малого та середнього підприємництва Донецької області, в тому числі бенефіціарів грантового проекту Міжнародної організації з міграції.

В ході заходу майбутні підприємці отримали інформацію про можливі додаткові джерела фінансування для втілення бізнес-ідей, зрозуміли, як прискорити реалізацію планів за допомогою "сприятливих переконань", дізналися про мистецтво утворення команди, набули навичок лояльного відношення до критики.

Жвавий інтерес у слухачів викликав дуже зручний «кишеньковий» безкоштовно доступний в магазині Google Play мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва», розроблений Донецькою обласною службою зайнятості. Прямо під час тренінгу учасники завантажили додаток, протестували його та відмітили зручність дистанційного сервісу служби зайнятості.

Донецький обласний центр зайнятості