портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нове життя у новому місті: маріупольчанка Олена Пантюхіна знайшла роботу за допомогою служби зайнятості

Опубліковано 19 травня 2024 року, 13:29 , Донецький обласний центр зайнятості

Війна зруйнувала звичний уклад життя українців, позбавила домівок, роботи і багатьох інших важливих речей, але не зламала їх дух. Кожен день ми бачимо приклади того, як люди знаходять рішення у складних ситуаціях та розпочинають нове життя.

Одним із них стала історія Олени Пантюхіної, жительки Маріуполя, яка через активні бойові дії змушена була переїхати до Вінниці та отримати статус внутрішньо переміщеної особи.

За підтримкою та допомогою у пошуку роботи Олена звернулася до Маріупольського міського центру зайнятості.

Кар'єрний радник запропонував безробітній пройти поглиблене профілювання. На основі отриманих результатів та з урахуванням інформації про освіту, досвід роботи був розроблений індивідуальний план працевлаштування з чіткими рекомендаціями.

В результаті Олені запропонували вакансію швачки у ЖКП “Азовжитлокомплекс”. За направленням центру зайнятості вона пройшла співбесіду з роботодавцем, після якої було прийнято рішення про працевлаштування за умови проходження стажування.

Сьогодні Олена Пантюхіна успішно працює. На робочому місці жінка швидко адаптувалася, зарекомендувала себе добросовісним та відповідальним працівником.

“Життя вносить свої корективи у наші плани, але, хто шукає роботу, той завжди її знайде”, - наголошує переселенка.

Якщо шукаєте роботу або потрібні працівники, звертайтеся до наших фахівців  https://t1p.de/2u2np.

Отримати безкоштовні консультації можна за телефоном call-центру Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.