портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нові можливості для ветеранів: професійне навчання як шлях до успіху

Опубліковано 19 серпня 2024 року, 13:10 , Донецький обласний центр зайнятості

В умовах війни, коли країна переживає складні часи, особливої уваги потребують ті, хто відстоював її незалежність. Учасники бойових дій, повернувшись з фронту, часто стикаються з необхідністю адаптуватися до мирного життя та знайти себе в нових реаліях.

Наталія, колишня мешканка Маріуполя, а нині учасниця бойових дій, стала яскравим прикладом того, як професійне навчання може змінити життя людини. Працюючи з ветеранами, вона відчула потребу у поглибленні своїх знань у галузі психології, щоб ефективніше допомагати їм долати наслідки війни.

Звернувшись до Добропільського міського центру зайнятості, жінка отримала можливість пройти навчання за програмою «Основи психологічної стабілізації для осіб з бойовим досвідом» у Полтавському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Отримані знання дозволили Наталії поглибити професійні компетенції та надавати більш ефективну допомогу, розуміючись на психологічних процесах, що відбуваються з ветеранами. Також набуті знання допомагають Наталії краще справлятися зі стресовими ситуаціями і підтримувати власне ментальне здоров’я та відкривають нові перспективи для кар’єрного зростання.

Запрошуємо усіх бажаючих скористатися можливістю професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості.

Докладно про послугу тут: https://www.dcz.gov.ua/profnavch.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.