портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обговорено питання допомоги внутрішньо переміщеним особам

Опубліковано 10 листопада 2022 року, 20:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання взяли участь в онлайн зустрічі з керівниками та представниками гуманітарних хабів, які надають допомогу внутрішньо переміщеним особам по всій території України. Зустріч було організовано департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації. 

Було представлено інформацію щодо актуальної ситуації та проблематики багатодітних сімей, ідей, щодо організації роботи з ними у межах хабів тощо.

Крім цього, було представлено інформацію щодо явища «торгівля людьми» – ознак, ризиків потрапляння, правил поведінки та порядку дій для осіб, які потерпають від торгівлі людьми або стали свідками.

Також, було обговорено питання запобігання та протидії домашньому насильству – видів насильства, субʼєктів допомоги постраждалим особам, допомоги, яку постраждалі особи можуть отримувати та як тощо.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації