портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласна акція «Україна. Тисячами доріг людських доль до державотворення»

Опубліковано 19 липня 2023 року, 20:02 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодіжних працівників та працівниць та молодь Донеччини запрошують взяти участь в обласній акції з нагоди відзначення Дня Української Державності «Україна. Тисячами доріг людських доль до державотворення», яка буде проходити з 22 липня по 28 липня 2023 року включно. 

Акція спрямована на те, щоб звернути увагу молоді на традиції національного державотворення і вшановування всіх його етапів; пробудити почуття національної гідності за своїх земляків;  вшанувати видатних українців різних часів та епох, причетних до українського державотворення; познайомити з історіями сучасних героїв України; сприяти розвитку української національної та громадянської ідентичності. 

Для участі в акції необхідно зібрати історію про видатного громадського діяча/діячку, уродженця своєї громади, про тих людей які йдуть дорогою державотворення. Написати про нього/неї пост та прикріпити  фотокартку вашого героя.

Пост виставити на сторінці молодіжного центру, представником або представницею якого ви є чи на особистій з хештегами #державотворення #разомдоперемоги 

Організатори акції - Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

За інформацією  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації