портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласна служба зайнятості активно сприяє працевлаштуванню мешканців Донеччини

Опубліковано 01 грудня 2022 року, 16:51 , Донецький обласний центр зайнятості

Фахівці Донецької обласної служби зайнятості разом з представниками центру кар’єри Метінвест провели презентаційний онлайн-захід «Знайдемо роботу разом!» для майже 500 мешканців Донеччини. Третина учасників подали свої заявки на співбесіду з роботодавцем. Одним з перших працевлаштованих став Віталій Стреляєв з Дружківки.

За освітою «технік-конструктор», Віталій працював монтером колії та садчиком. На початку вересня поточного року чоловік був вимушений звернутися до центру зайнятості. Він приймав участь у запропонованих фахівцями центру дистанційних заходах, спільно з кар’єрним радником розглядав існуючі вакансії. Вирішальним для Віталія виявилася презентаційний онлайн-захід, де його зацікавила пропозиція підземного гірника підприємства ПРАТ "ШУ "Покровське", яке наразі є надзвичайно важливим в енергетиці та промисловості, зокрема металургійній.

Підприємство пропонує робітникам не тільки достойну заробітну плату, в тому числі під час навчання, а й проживання в гуртожитку разом з членами родини, що наразі є однією з важливих переваг. Завдяки такій можливості Віталій переїхав із сім’єю до Покровська і з 18 листопада він почав працювати.

«Зараз немає легких місць роботи. І кожен це повинен розуміти та вносити свій вклад на шляху до нашої перемоги. Дякую за допомогу і розуміння фахівцям служби зайнятості – їхні професійність і відповідальність створюють умови для результативного пошуку роботи і вдалого працевлаштування», – поділився Віталій.

Працівником підприємств компанії Метінвест може стати кожний, оскільки роботодавець пропонує можливість профнавчання безпосередньо на робочих місцях.

Єдиний порталі вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

Телефон Call-центру Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості