портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний центр соціально–психологічної реабілітації працює в очікуванні врожаю

Опубліковано 07 липня 2022 року, 06:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Через війну комунальна установа «Обласний центр соціально–психологічної реабілітації» у березні евакуйована з Донецької до Черкаської області. Було збережено надання послуг особам, які проходять індивідуальну програму соціальної реабілітації та адаптації. 

Установа продовжує свою роботу у нових умовах. В орендованих домівках ведеться домашнє господарство на земельних ділянках, налагоджено координацію гуманітарних питань та  роботу з волонтерами громадських спілок. Ще у березні підготували та відремонтували житло в двох оселях, закупили посадковий матеріал, відремонтували сільськогосподарські споруди для тварин (утримують корову,  поросят, курей та кіз.). Уся надана земля засаджені городиною і тут сподіваються на гарний врожай.

Відремонтовано дах в орендованому приміщенні, а ще клієнти  та співробітники центра долучалися до фасування гуманітарної допомоги, яку розподіляли серед переселенців громади, усвідомлюючи, що зобов‘язані допомагати вимушено переміщеним землякам у цей складний період. 

За матеріалами Управління сім`і, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації