портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 14 серпня 2024 року, 18:01 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Харлан Інна Олександрівнаномінація «Молодіжний працівник року»

Харлан Інна народилася в селищі Удачне на Донеччині. Уже у шкільні роки дівчинка активно брала участь у різноманітних національно-патріотичних святах, музичних конкурсах, благодійних акціях тощо.

Після закінчення Красноармійського педагогічного училища та Донецького національного університету імені Василя Стуса розпочала свою професыйну діяльність на великому гірничопромисловому підприємстві ПрАТ «Шахтоуправління «Покровське» у відділі у справах сім’ї та молоді, де з перших днів почала займатися питаннями підтримки молоді не тільки під час виконання професійної діяльності, а й у повсякденному житті.

У 2020 році була обрана депутатом у своєму рідному селищі та почала втілювати у життя ідеї створення кращої громади Донеччини.

З моменту створення Удачненської селищної територіальної громади продовжила свою діяльність за напрямком розвитку молодіжної політики на посаді завідувача молодіжного центру «Веселка/RainboW» Удачненської селищної ради.

Під керівництвом Інни Харлан молодіжний центр «Веселка/RainboW» успішно розвивається, а місцева молодь та молодь із числа ВПО активно бере участь у різноманітних заходах з неформальної освіти, творчих відеопрезентаціях, марафонах і акціях з нагоди визначних і пам’ятних дат.

Інна активно співпрацює з державними органами, громадськими і благодійними організаціями: «Покровська районна організація осіб з інвалідністю», «Покровська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України», «Аваліст», «Посмішка ЮА», «Людина в біді» та інші.

Також молодіжний центр «Веселка/RainboW» був партнером громадської організації «Покровська Платформа спільних дій» у реалізації проєктів для Удачненської селищної територіальної громади «Сучасна бібліотека» та «Зона соціальної згуртованості та стійкості в громаді».

Інна Харлан постійно займається самоосвітою та підвищенням рівня кваліфікації. Має сертифікати про проходження тренінгів та курсів щодо роботи з молоддю та з різними верствами населення.