портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 21 серпня 2024 року, 19:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Петрушин Давид номінація «Рятівник року»

Давид Петрушин за час служби в Національній поліції України на посаді лейтенанта поліції зарекомендував себе як кваліфікований, професійний, грамотний працівник. Давид принциповий, ініціативний та наполегливий.

До повномасштабного вторгнення, як випускник закладів вищої освіти системи МВС України, Давид був відряджений для подальшого проходження служби в смт. Нікольське Волноваського району, де до останнього виконував свої функціональні обов’язки та надавав допомогу цивільному населенню.

З 24 лютого 2022 року Давид безпосередньо виїжджає на місця подій за фактами обстрілів цивільної інфраструктури на території Донецької області. Особисто бере участь у здійсненні реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події.

Спільно з працівниками ДСНС, військовослужбовцями, органами місцевого самоврядування лейтенант поліції Петрушин надає необхідну допомогу постраждалим, забезпечує допомогу у госпіталізації до лікувальних закладів постраждалих внаслідок артилерійських обстрілів та авіаційних ударів, здійснених по місту Покровськ та Покровському району. Під час рятувальних заходів, ризикуючи життям, отримав поранення та контузію.

Бере участь в евакуації цивільного населення з території ведення активних бойових дій в Покровському районі. Так з Авдіївського напрямку, а саме з с. Новоолександрівка, с. Прогрес, с. Іванівка, с. Гродівка, поліцейським евакуйовано 57 осіб, з яких 15 дітей. Організовано доставку до лікувальних закладів 90 цивільних осіб. Доставлено багато гуманітарної допомоги до населених пунктів Гродівської територіальної громади.

Давид відданий справі служіння державі і суспільству.