портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 23 серпня 2024 року, 18:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Михайленко Євген номінація «Серце, віддане Донечинні»

 Старший лейтенант, начальник автотранспортної групи частини автотранспортного забезпечення аварійно рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Донецькій області, Михайленко Євгеній Володимирович народився у в селищі Мангуш Донецької області.

Після строкової служби в армії з 2011 року почав працювати в ДСНС пожежником.

Найбільше Євгенія в професії надихнуло відчуття, що його праця має значення, що він може допомогти людям у критичні моменти їхнього життя.

Пожежі, аварії – кожен виклик вимагає від рятувальника максимум зусиль та самовідданості. Але саме ці випробування зробили Євгенія сильнішим та навчили працювати в команді, де кожен член є невід'ємною частиною механізму порятунку.

Євгеній заочно навчався в Харківському національному університеті цивільного захисту. Отримав звання молодшого лейтенанта та зайняв посаду начальника караулу.

Після повномасштабного вторгнення рф на територію України, Євгеній не зрадив присязі і виїхавши на територію підконтрольну Українській владі, продовжив допомагати людям.

Зараз Євгеній працює начальником автотранспортної групи частини автотранспортного забезпечення аварійно рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Донецькій області. Територіально знаходиться у місті Дніпро, але щоденно виконує службові завдання на території Донецької області, а саме забезпечує військові частини паливо- мастильними матеріалами.

Робота Євгенія потребує високого рівня професіоналізму, співчуття та бажання допомагати, але, попри всі труднощі, професія рятувальника приносить хлопцю велике моральне задоволення.

Тепер мрії Євгенія пов'язані з розвитком рятувальної служби в Україні, щоб кожен рятувальник мав доступ до сучасного обладнання та якісного навчання. Мріє про те, щоб люди більше розуміли важливість роботи рятувальника та цінували її.

Життя рятувальника – це постійний виклик, але Євгеній не уявляє себе в іншій професії. Допомагати людям – це його покликання, і він пишається тим, що може робити світ хоч трохи безпечнішим.