портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 28 серпня 2024 року, 18:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Кордюков Олександр номінація «Працівник критичної інфраструктури»

Працює у структурному підрозділі «Покровське вагонне депо» регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця». У 2013 році закінчив Слов’янський коледж залізничного транспорту. Після закінчення навчання був направлений за розподіленням до структурного підрозділу «Покровське вагонне депо» в м. Покровськ на посаду бригадира.

Зараз Олександр займає посаду майстра дільниці першої групи та очолює дільницю з ремонту автозчепного пристрою та автогальмового обладнання відділення з ремонту автозчепного пристрою. Дільниця Олександра працює без порушень трудової та технологічної дисципліни, своєчасно виконує планові завдання.

Енергійний, дисциплінований, відповідальний, своєчасно точно виконує покладені на нього обов’язки майстра, постійно проявляє ініціативу та працездатність, швидко опановує нові знання та застосовує їх в роботі. З почуттям високої відповідальності відноситься до своїх професійних обов’язків, поважає старших колег та бере з них приклад і є прикладом для молодих співробітників.

Олександр бере активну участь у громадському житті колективу. Захоплюється волейболом та футболом. Неодноразово брав учать у спартакіадах, які проводилась між працівниками служби вагонного господарства регіональної філії «Донецька залізниця» у м. Лимані, де разом з командою отримував перші місця. Брав участь у загальноміських змаганнях з волейболу у м. Покровськ разом з колегами.

Також Олександр був головою молодіжної ради Первинної профспілкової організації структурного підрозділу «Покровське вагонне депо». Має активну життєву позицію, надихає колег на плідну співпрацю. Приймає участь у різноманітних конференціях.

Залізничники, такі як Олександр, відіграють ключову роль у підтримці економіки регіону та країни в цілому. Незважаючи на війну, вони забезпечують безперебійну роботу залізничного транспорту, що дозволяє доставляти гуманітарну допомогу, евакуювати людей та підтримувати промисловість.