портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 29 серпня 2024 року, 14:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

ПІЧУГІН ВЛАДИСЛАВ номінація «Сила, що надихає»

Народився в м. Білозерське. З дитинства активно займається важкою атлетикою. Здобув багато перемог в обласних та всеукраїнських змаганнях. У вільний час любить грати на гітарі. Ще зі школи Владислав проявляв лідерські якості, був неформальним лідером серед однокласників. Навколо хлопця завжди збирались як однолітки, так молодші діти.

З квітня 2022 року пішов добровольцем до лав Збройних Сил України. Службу проходив у військовій частині А4123. Після проходження навчання працював на посадах бойового медика (2022) та оператора ССО (2022, розвідник частин спеціального призначення та спеціальних операцій 107 ВОС).

За час служби хлопець пройшов найгарячіші напрямки Донеччини - Мар’янка, Бахмут, а також Серебрянський ліс Харківщини. Ціною власного здоров’я Владислав рятував тяжко поранених захисників України. У свої молоді роки хлопець сповна побачив та відчув жахіття війни.

Служба у ЗСУ не заважала Владиславу підтримувати молодь та дітей рідного міста. Приїжджаючи додому він організовував різноманітні дворові змагання, активізував молодь підтримувати міські заходи.

Пічугін Владислав звільнився зі служби 11 січня 2024 року.

Наразі Владислав є лідером активної ініціативної молоді Білозерської громади. Тісно співпрацює з міської вдалою, зокрема з відділом культури, туризму, молоді та спорту. Ініціює багато заходів, генерує ідеї, допомагає в реалізації задумів.

У 2023 році Владислав завітав до відділу з чудовою ініціативою долучилися до Всеукраїнського мегазбору пластикових кришечок "ПЛАСТИК РЯТУЄ ЖИТТЯ 2.0", який мав на меті закупівлю БПЛА для ЗСУ. Ідея була реалізована спільно із відділом освіти Білозерської міської ради. Зібрані кришечки хлопець особисто відправив до місця призначення.

За ініціативи та підтримки Владислава в Білозерській громаді реставрували зупинку громадського транспорту до Всесвітнього дня вишиванки. Він, окрім голосу молоді, став рушійною силою цієї ініціативи. Допоміг у придбанні матеріалів для реставрації, організував учасників.

Наразі Владислав є співорганізатором благодійного онлайн-забігу "Біжу за ДОНАТ", який має на меті придбати для підрозділу військового з Білозерської громади тепловізор.

У минулому спортсменом, Владислав активно підтримує юних боксерів із рідного міста. Хлопець самостійно знайшов благочинників, які закупили спортивний інвентар для занять боксом (захисні капи, шоломи, наколінники).

Попри активну громадянську позицію, лідерство серед молоді та авторитет у міській владі, Владислав завжди залишається у тіні. Через скромність та сором’язливість, хлопця майже неможливо побачити на світлинах чи у публікаціях. Він не вважає себе публічною людиною і завжди у висвітлені своїх ініціатив на перший план ставить молодь та дітей.

«Молодий, активний, небайдужий, відповідальний та чуйний ВЕТЕРАН ВІЙНИ», - тільки так про Владислава Пічугіна говорять і дорослі, і молодь у Білозерській громаді.