портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Молода людина року": історії, що надихають

Опубліковано 03 серпня 2024 року, 18:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Ольга Сергієнко 

м. Миколаївка

номінація «Молодіжний працівник»

Сергієнко Ольга Сергіївна народилась 31 липня 1990 року у м. Миколаївка Донецької області.

У 2012 році закінчила Слов’янський державний педагогічний університет і здобула ступінь магістра за спеціальністю «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію філолога, викладача української мови та літератури.

У 2017 році закінчила Донбаський державний педагогічний університет і здобула ступінь спеціаліста за спеціальністю «Дошкільна освіта», спеціалізацією «Практична психологія» та здобула професійну кваліфікацію організатора дошкільної освіти, вихователя дітей дошкільного віку та практичного психолога.

У 2021 році закінчила Харківський фаховий вищий коледж мистецтв та здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста за спеціальністю «Сценічне мистецтво» та здобула професійну кваліфікацію артиста театру, організатора видовищно-театралізованих заходів, керівника аматорського театрального колективу.

З 2021 року навчається у Харківській державній академії культури на спеціальності «Сценічне мистецтво».

З 2012 року Ольга працює у комунальному позашкільному закладі освіти «Мистецька школа» Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області на посаді викладача класу театрального мистецтва.

За роки роботи та навчання брала участь у численних семінарах, майстер-класах, вебінарах, практикумах та конференціях, а також у міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах і фестивалях. Ольга – постійна учасниця благодійних акцій та виставок декоративно-ужиткового мистецтва.

У 2022-2023 роках Ольга займалась волонтерською діяльністю у м. Миколаївка.

Протягом 2023-2024 років, як керівник, підготувала учнів класу театрального мистецтва комунального закладу позашкільної освіти «Мистецька школа» Миколаївської міської ради для участі у конкурсах та фестивалях:

Міжнародний конкурс «Змагаймось за нове життя» 2024 (дипломи ІІІ та ІІ ст.), Всеукраїнський театральний конкурс ім. М. Ентіна «Лимонад веселий» 2023 (дипломи І ст. у двох номінаціях), Всеукраїнський театральний конкурс ім. М. Ентіна «Лимонад зимовий» 2023-2024 (дипломи І ст. у двох номінаціях), Відкритий регіональний конкурс читців художнього слова «З Україною в серці», Харків, 2024 (дипломи гран-прі, І ст. та ІІ ст.), Обласний конкурс «Крок до Олімпу» 2024 (дипломи ІІІ ст. та ІІ ст.) – ДОНМЦК, Обласний конкурс театрального мистецтва «Театральна весна» м. Ніжин 2024 (дипломи гран-прі, І ст. та ІІ ст.), Всеукраїнський конкурс читців художнього слова «Білі конвалії» 2024 (диплом ІІІ ст.).

У 2024 році Ольга брала участь у конференції «Culture and Information Society of the XXI Century» (Харківська державна академія культури), де зробила доповідь на тему «Промокампанії як запорука повної глядацької зали: проблема просування вистав у сучасних реаліях».

Отримала подяку від кафедри режисури Харківської державної академії культури за організацію та проведення загальноакадемічного тематичного заходу «Шлях додому».