портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Жінка Донеччини": Ганна Єфремова (номінація "Вчителька року")

Опубліковано 15 серпня 2023 року, 21:21 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації представляє учасниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Знайомтесь - Ганна Єфремова (номінація "Вчителька року").  

Ганна Єфремова – тренер-викладач в комунальному  закладі «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки». Народилася  вона 20 грудня 1982 року в м. Авдіївка Донецької області. У 2006 році закінчила Слов’янський державний педагогічний університет за спеціальністю «Фізична культура та спорт». Свою тренерсько-викладацьку діяльність розпочала у 2001 році в КДЮСШ №1 м. Бахмут. З 2009 році викладала у Донецькому університеті економіки і права. 

З 2017 року працює тренером-викладачем в комунальному закладі «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки». За час своєї тренерської діяльності Ганна підготувала низку чемпіонів та призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з  боротьби вільної різних вікових категорій. Вихованці  з великою симпатією ставляться до неї.

У 2018-2020 рр. Ганна була співорганізатором двох чемпіонатів України серед кадетів та чемпіонату України серед юніорів боротьби вільної у м. Бахмут. 

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України молода жінка  проявила себе не лише як патріот своєї Батьківщини, а й як патріот своє справи. Вона брала участь в евакуації вихованців, які були силоміць вивезені на територію росії без батьків та повернені в Україну.  Активно допомагала в евакуації спортивного майна та обладнання коледжу. Також брала участь у психологічній та педагогічній роботі зі спортсменами, які знаходилися в зоні бойових дій. 

А ще Ганна – не тільки гарний тренер-викладач, а й чудова мама багаторазової чемпіонки України, Європи та дворазової чемпіонки світу з боротьби вільної Марії Єфремової. Бути одночасно і мамою, і тренером дитини – дуже складне завдання, але вона чудово з ним справляється завдяки своїй мудрості, доброті і надзвичайній силі волі.

Ганна, як і всі мешканці нашої великої країни, очікує перемогу, щоб мати змогу  повною мірою  займатися своєю улюбленою справою: виховувати юних спортсменів, які неодмінно принесуть багато призових місць  для України.

Публікація підготовлена управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Інші новини за темою