портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний конкурс "Жінка Донеччини": Катерина Щербак (номінація "Жінка у владі")

Опубліковано 08 вересня 2023 року, 20:11 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації представляє учасниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Знайомтесь – Катерина Щербак (номінація "Жінка у владі").

Катерина Олександрівна Щербак - директорка комунального закладу «Авдіївський МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області.

Свою спортивну діяльність Катерина розпочала у 2001 році. Була багаторазовою призеркою й лауреатом міських, обласних та всеукраїнських змагань з тенісу.

З 2014 року працювала в ДЮСШ Авдіївської міської ради тренером-викладачем з тенісу. У 2017 році влаштувалась інструктором – методистом з тенісу в ПКіС ПрАТ «АКХЗ», де проводить активну роботу з пропаганди та розвитку свого виду спорту. У 2018 році була запрошена на посаду директора КЗ «Авдіївський МЦ ФЗН «Спорт для всіх» ВЦА м. Авдіївка Донецької області та продовжує за сумісництвом тренерську діяльність в міській ДЮСШ.

Катерина відрізняється професіоналізмом, добротою, користується повагою серед колег та батьків вихованців. За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту неодноразово була нагороджена грамотами та подяками управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації.

Катерина є прикладом для дітей та молоді, вона пропагує спорт у місті, бере участь у проведенні багатьох міських змагань з різних видів спорту, є також активною учасницею різних спортивних заходів, проводить як оловний суддя змагання з тенісу.

З 2021 року Катерина Щербак є головою ГО «Федерація тенісу міста Авдіївка» та членом правління в ГО «Федерації важкої атлетики міста Авдіївка», «Федерації футболу міста Авдіївка».

Переїхавши з початку повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України з рідного міста до міста Дніпро, Катерина продовжує працювати з переселенцями з Авдіївки та з інших міст Донецької області. Її робота включає проведення зарядок, майстер-класів з великого тенісу, естафет. Вона працює й за програмою Президента України «Активні парки-локації здорової України». Катерина знає, що різні заходи, спрямовані на розвиток культури спорту для населення зараз є дуже важливою частиною життя. Це - не тільки про здоров’я, а й про заряд бадьорості та енергії у теперішній нелегкий час!

Інші новини за темою