портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Обласний семінар керівників молодіжних центрів «#ПроКач_МЦ»

Опубліковано 19 грудня 2019 року, 09:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

16-18 грудня 2019 р. в м. Святогірськ пройшов обласний семінар для керівників молодіжних центрів Донеччини #ПроКач_МЦ. Захід був організований управлінням сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації спільно з представниками Асоціації молодіжних центрів Донеччини.

Навчалися 60 керівників та керівниць молодіжних центрів та членів команд, які дотичні до організації діяльності молодіжних центрів у Донецькій області.

На відкритті семінару Лілія Золкіна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації зазначила: «Новостворена мережа молодіжних центрів має значний вплив на неформальний розвиток молоді, особливо у сільських та віддалених районах області. Завзяті керівники молодіжних центрів роблять велику роботу важливу для населення місцевих громад»

Учасники семінару обговорили плюси та мінуси комунальних та громадських молодіжних центрів, поділилися успішним досвідом роботи, навчалися планувати та проводити заходи, які цікаві для молоді та організовуються на запит самої молоді.

Спільна мета усіх працівників молодіжних центрів - надати можливості саморозвитку і самореалізації для молоді! Крокуємо і працюємо далі!