портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Облдержадміністрація продовжує роботу з прийому громадян у Лиманській територіальній громаді

Опубліковано 28 жовтня 2022 року, 09:35 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

27 жовтня облдержадміністрацією продовжено роботу з надання послуг соціального характеру мешканцям Лиманської територіальної громади. Так, проведено виїзні спільні прийоми громадян міста Лиману та села Новоселівка.

Спеціалістами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Державної міграційної служби у Донецькій області та управління соціального захисту населення Лиманської міської ради надано консультації та необхідна допомога у вирішенні нагальних для містян проблемних питань щодо призначення соціальної державної підтримки, поновлення або подовження соціальних виплат, пенсійного забезпечення, відновлення втрачених документів, а також забезпечення дровами, альтернативними засобами опалення житлових приміщень тощо.

Під час прийому з кожним мешканцем обговорені питання евакуації до більш безпечних регіонів країни, зокрема Тернопільської області, надано вичерпну інформацію щодо умов евакуації, в тому числі і для маломобільних громадян.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації