портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Облдержадміністрацією проведено семінар–нараду з керівниками гуманітарних штабів

Опубліковано 19 жовтня 2022 року, 19:51 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Облдержадміністрацією 19.10.2022 проведено семінар–нараду з керівниками гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги) на тему «Підтримка прав осіб з інвалідністю».

До участі у семінарі приєднались 28 керівників гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги).

Під час семінару–наради фахівцями Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації презентовано учасникам заходу методичні рекомендації щодо підтримки прав осіб з інвалідністю, пам’ятку, яка містить актуальну інформацію та покрокові дії щодо механізму безкоштовного забезпечення осіб/ дітей з інвалідністю, та інших окремих категорій населення допоміжними засобами реабілітації.

Окремим блоком семінару відбулася презентація відеоролику «Електронний кабінет особи з інвалідністю», як зручного електронного сервісу комунікацій для осіб з інвалідністю.

В ході проведення семінару учасники заходу мали можливість отримати відповіді на актуальні питання, які виникають під час реалізації заходів, спрямованих на підтримку прав осіб з інвалідністю, висвітлити свої напрацювання та поділитися досвідом у даному напрямку роботи.

Фахівцями Департаменту соціального захисту населення було наголошено на необхідності безумовного дотримання законних прав осіб з інвалідністю та продовження, в межах компетенції, роботи щодо надання практичної допомоги відповідній категорії населення в даному напрямку.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації