портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Облдержадміністрацією проведено семінар–нараду з керівниками гуманітарних штабів

Опубліковано 27 листопада 2022 року, 06:59 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Облдержадміністрацією проведено черговий семінар – нараду з керівниками гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги) на тему «Питання підготовчих заходів до відзначення новорічних свят».

До участі у семінарі приєднались 25 представників гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги).

Під час семінару начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Вікторія Точена розповіла про заходи, які плануються проводитися для дітей та дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб при взаємодії з гуманітарними штабами і представниками закладів культури в рамках підготовчих заходів до новорічних свят. «Кожна дитина, яка опинилася далеко від дому, повинна відчути захист і турботу. Тому і готуватися до новорічних свят треба завчасно»,- зазначила Вікторія Володимирівна.

Також головою Маріупольської молодіжної ради була представлена презентація проєкту «ЯМаріуполь.Молодь», який допоможе молоді інтегруватися в нові міста та громади, а також розвиватися, реалізовувати свій потенціал, який буде спрямований на відбудову області, з урахуванням інтересів та пропозицій, які зроблять її комфортною та перспективною для молоді. Метою зазначеного проєкту є підтримка молоді в інших містах України після посттравматичного стресового розладу та сприяння інтеграції молоді з числа внутрішньо переміщених осіб в життя громади.

По закінченню семінару учасники заходу мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації