портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Один день у просторі «Культурний хаб Донеччина»: анімаційне малювання, весняні букети та кіно

Опубліковано 31 березня 2023 року, 19:51 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

31 березня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройшли зустрічі для дітей та дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Cпочатку було проведено заняття з професійним художником Володимиром Ликовим, на якому діти створили чудові картини. В основі його навчань лежить спілкування, взаємодія, командна робота, яка допомагає діткам розкрити їх творчий потенціал та проявити творчі здібності в анімаційному малюванні. Малеча з радістю приходить на заняття з художником.

На другій зустрічі організатори для дітей провели творчу майстерню з виготовлення весняного букету. Кожна квітка по-своєму цікава. Виготовленням квітів займались ще з стародавніх часів і продовжували цей досвід протягом всієї нашої історії. І сьогодні малеча за допомогою кольорового картону, бумаги, клею створила свою квіткову композицію. Сумісна творчість сприяла неформальному спілкуванню маленьких гостей, згуртувала їх, дозволила кожному проявити власні таланти, фантазію, художню уяву та естетичний смак.

Наприкінці заходів відвідувачі хабу всією родиною змогли переглянути український комедійний фільм «Скажене весілля». Глядачі отримали багато позитивних емоцій, незабутніх вражень та щирих посмішок.

Взагалі сьогоднішніми заходами були охоплено понад 60 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації