портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Хоцянівський – бронзовий призер ІІ Європейських ігор з вільної боротьби

Опубліковано 27 червня 2019 року, 09:59 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

26 червня в Мінську (Республіка Білорусь) у рамках ІІ Європейських ігор розіграли перші нагороди змагань з вільної боротьби, де Донеччину в складі збірної команди України представив майстер спорту міжнародного класу Олександр Хоцянівський.

Спортсмен із селища Андріївка, що нині відноситься до Волноваського району Донецької області, провів чотири зустрічі у ваговій категорії 125 кг.

У першій з них Олександр з рахунком 6:0 переміг свого нещодавнього суперника по фіналу XXIII Київського міжнародного турніру з боротьби – Роберта Барана з Польщі. Чвертьфінальну сутичку із представником Вірменії Андраніком Галстяном українець завершив менше ніж за хвилину завдяки технічній перевазі – 10:0. Далі, за вихід у фінал, Хоцянівському протистояв росіянин Анзор Хізрієв, і, на жаль, наш борець поступився 1:7.

У втішній сутичці за «бронзу» Олександр зустрівся з турком Фатіхом Ясарлі, і за підсумками впертої боротьби святкував перемогу – 2:1.

Зазначимо, що в послужному списку Хоцянівського також є бронзові нагороди чемпіонатів Європи 2010 року (серед юніорів), 2014 та 2019 років (серед дорослих).

Інші новини за темою