портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Куць: у цьому році значна частина ліфтів Дружківки буде відновлена

Опубліковано 17 січня 2019 року, 14:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць з робочим візитом відвідав Дружківку, де оглянув реконструйовану ліфтову кабіну, відремонтовану в рамках програми відновлення ліфтового господарства в багатоповерхових будинках.

«Поспілкувавшись з місцевими мешканцями, було прийнято рішення в рамках пілотного проекту виділити 12 мільйонів гривень для відновлення хоча б частини ліфтового господарства. На теперішній час за рахунок субвенції з обласного бюджету була відновлена частина ліфтів. Загалом потребують ремонту ще 52 ліфти. За рік, напевно, всі ми не зробимо, але значну частину відновимо», - наголосив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць.

Відновлення ліфтового господарства у Дружківці стало можливим завдяки сумісним зусиллям Уряду країни та безпосередньо Президента України, підтримки очільника Донецької обласної державної адміністрації та міської влади, які підтримують ініціативи на містах. Станом на грудень 2018 року, по місту за кошти обласного бюджету вже відновлено 24 ліфти на загальну суму 12 млн. грн. Також 230 тис. грн. було виділено з коштів міського бюджету.