портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Куць з робочим візитом відвідав Азовський судноремонтний завод у Маріуполі

Опубліковано 23 листопада 2018 року, 14:15 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

23 листопада голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць з робочим візитом відвідав Азовський судноремонтний завод в Маріуполі.

За його словами, передавати цілісний майновий комплекс Азовського судноремонтного заводу необхідно поетапно. Це дозволить не зупиняти роботу підприємства та зберегти його колектив. З такою пропозицією регіональний представник Фонду держмайна України звернеться до центрального офісу. У разі позитивного рішення, процес передачі розпочнеться вже у грудні.

Про це говорили під час чергового засідання робочої групи щодо визначення шляхів подальшого розвитку АзСРЗ.

За словами в. о. директора ДП "Азовський судноремонтний завод" Ігоря Решетова, в процесі переговорів було вирішено, що на першому етапі будуть передані об'єкти соціальної сфери, зокрема гуртожиток, дві будівлі, де облаштовано житло для тимчасово переміщених осіб, та корпус, де планується розмістити навчальний корпус одного з університетів-переселенців.

Як зазначив перший заступник маріупольського міського голови Михайло Когут, місто готове прийняти дані об'єкти.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації окремо наголосив на збереженні робочих місць.

«У цьому процесі необхідно першочергово врегулювати питання збереження робочих місць - там, де вони наявні, й прискорити проходження паперових процедур», – зауважив Олександр Куць.