портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Шевченко провів моніторинг діяльності Бахмутського коледжу

Опубліковано 30 липня 2024 року, 16:14

30 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Шевченко разом з керівниками структурних підрозділів ОДА в межах робочого візиту оглянули Бахмутський фаховий коледж в місті Кам’янець-Подільському. 

Делегація оглянула приміщення та музичні класи релокованого закладу, зокрема поспілкувались з працівниками коледжу, перевірили хід вступної програми, обговорили потреби до нового навчального року тощо. 

Комунальний заклад «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця» був заснований у 1903 році. Через активні бойові дії біля м. Бахмут в серпні 2022 року коледж був тимчасово переміщений на Хмельниччину та наразі доволі вдало продовжує функціонувати. Для організації освітнього процесу Хмельницькою облдержадміністрацією бахмутянам надано приміщення - це один із навчальних корпусів Кам’янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв. Також для проживання студентів виділені місця у гуртожитках місцевих коледжів та університету. 

Відзначимо, що до повномасштабного вторгнення станом на 01.01.2022 року загальний контингент студентів коледжу складав майже 250 осіб, станом на 30.07.2024 року кількість абітурієнтів складає майже 190 осіб.

Попри всі складності, заклад не просто організував освітній процес, а й зберіг викладацький та студентський контингент в достатній кількості й продовжує розвиватися та будувати амбітні плани на майбутнє. Працюємо заради талановитої молоді Донеччини!