портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Шевченко провів засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Донецькій ОДА

Опубліковано 18 вересня 2024 року, 09:40

17 вересня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко провів засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації.

Під час наради були розглянуті питання щодо зміни складу Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України, результатів роботи управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації за І півріччя 2024 року та діяльності Ради родин загиблих.

Серед важливих питань, які обговорили на засіданні - це долучення громадського сектору до формування ветеранської політики області.

Акцентуємо увагу, що для інформативної допомоги захисникам і захисницям України та членам їх сімей розроблено в телеграм каналі чат-бот «Захисники Донеччини» (https://t.me/ZakhysnykyDonechchyny_bot).

Також в управлінні з питань ветеранської політики облдержадміністрації працює телефонна лінія для надання консультацій за номером телефону:

095 555 31 15.

За результатами засідання напрацьовані спільні рішення та надані відповідні доручення щодо реалізації ветеранської політики в області.