портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Онлайн-семінар з посадовими особами підприємств, установ, закладів спільної власності з питань дотримання антикорупційного законодавства

Опубліковано 16 жовтня 2020 року, 16:20 , Управління запобігання та виявлення корупції

16 жовтня 2020 року Управлінням запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації проведено онлайн-семінар з посадовими особами підприємств, установ, закладів спільної власності, що перебувають в управлінні структурних підрозділів облдержадміністрації з питань дотримання антикорупційного законодавства.

Були розглянуті наступні питання:

Про утворення (визначення) уповноваженого підрозділу (уповноваженої особи) з питань запобігання та виявлення корупції на підприємствах, установах та організаціях, що належать до сфери управління державного органу.

Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Заходи зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів.

Під час семінару:

було розглянуто статтю 13-1 (Уповноважені підрозділи (уповноважені особи) з питань запобігання та виявлення корупції) Закону України “Про запобігання корупції” (далі — Закон) та обов’язкові вимоги щодо мінімальної штатної чисельності уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції в державних органах.

були розглянуті рекомендації щодо застосування окремих положень Закону (статті 28-34) стосовно запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання обмежень щодо запобігання корупції.

На прикінці семінару слухачам були надані відповіді на запитання.