портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Онлайн-заняття організовано в Донецькому еколого-натуралістичному центрі в умовах адаптивного карантину

Опубліковано 22 жовтня 2020 року, 10:19 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Дистанційне та змішане навчання організовано для вихованців Донецького обласного еколого-натуралістичного центру у період роботи в умовах адаптивного карантину.

Зокрема, запроваджено роботу онлайн-школи юних дослідників «Науковий пошук» із залученням працівників Регіонального ландшафтного парку  «Краматорський». Заняття проводяться за скоригованим планом, за яким діти спочатку знайомляться із різноманіттям флори та фауни ландшафтного парку, а потім здійснюють пошуково-дослідницьку роботу на території парку уже в очному форматі.

Переведено у дистанційний формат засідання молодіжної спілки «Дитячий екологічний парламент», що дало можливість підключити до молодіжних дебатів на актуальні екологічні теми учнівську молодь із різних куточків Донецької області з подальшою участю лідерів екологічного парламенту у роботі Всеукраїнської спілки молодих парламентарів.

Керівники гуртків долучились до занять за Міжнародною програмою GLOBE (глобальне вивчення з метою поліпшення довкілля) з метою підготовки своїх вихованців до дослідження стану навколишнього середовища у межах Всеукраїнських конкурсів «GLOBE Марафон», «GLOBE Ігри 2021».