портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Онлайн – зустріч щодо отримання послуги соціального відновлення ветеранами та членами їх родин Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації

Опубліковано 10 травня 2024 року, 16:15

10 травня відбулася онлайн – робоча зустріч представників Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації, Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації та санаторно-курортного закладу ПрАТ лікувально – оздоровчих закладів «Миргородкурорт».

Під час зустрічі обговорили питання щодо отримання послуги соціального відновлення ветеранами та членами їх родин цієї громади в санаторно-курортному закладі за рахунок коштів місцевого бюджету.

Зауважимо, що ця послуга спрямована на відновлення соціальних звʼязків, довірливих сімейних стосунків, психоемоційного стану, стійкості до бойової психологічної травматизації.

В цьому санаторно-курортному закладі працює мультидисциплінарна команда, до складу якої входять: лікар ФРМ, фізичний терапевт, ерготерапевт, терапевт мови та мовлення, невролог, ортопед – травматолог, військові, цивільні та дитячі психологи, кейс-менеджери, соціальні працівники, юридичні консультанти, соціальні педагоги та вихователі.

Основні напрямки реабілітації, які надаються в закладі:

опорно-рухова реабілітація;

неврологічна реабілітація;

реабілітація при після травматичних станах;

кардіо - респіраторна реабілітації;

психологічна допомога.

За результатами онлайн – робочої зустрічі напрацьовано Алгоритм надання послуги соціального відновлення ветеранам і його родини Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації, які будуть надаватися санаторно-курортним закладом ПрАТ «Миргородкурорт».