портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна інформація щодо ситуації на Донеччині

Опубліковано 20 травня 2022 року, 21:02

86-й день широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

Росіяни ведуть обстріли по всій лінії фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. Всього за сьогодні в області пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури.

У Мар’їнській громаді ворог обстріляв ще одну школу – цього разу в Єлизаветівці. Під мінометний обстріл потрапила Красногорівка – більша частина міста знеструмлена.

Школа і будівля суду повністю знищені внаслідок вчорашніх обстрілів у Лимані. Також серйозних ушкоджень зазнали дві багатоповерхівки в місті: є повністю вигорілі квартири.

Під обстрілом знову Авдіївській коксохімічний завод та житлові квартали міста – наразі немає інформації щодо постраждалих.

Очеретине зазнало чергового авіаудару – пошкоджено будинок та господарське приміщення. Також від обстрілів постраждали житлові масиви інших сіл громади: Соловйового і Красногорівки.

На Світлодарському напрямку було пошкоджено електропостачання до Новолуганського, але на вечір фахівці його вже відновили.

У Торецькій громаді під вогнем Нью-Йорк та Суха Балка. У Нью-Йорку є один поранений, у Сухій Балці пошкоджено будинок та крамницю.

"Всі злочини росіян ретельно фіксуємо. Вони за все заплатять!", - наголосив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.