портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 13 липня

Опубліковано 13 липня 2024 року, 10:35

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено будинок в Острівському і адмінбудівлю в Гострому. У Селидовому пошкоджено 3 двоповерхівки та лінію електропередач. У Мирнограді 4 людини загинули і 9 поранено.

Краматорський район. У Лимані поранено 7 людей, пошкоджено 11 будинків і 4 автівки. У Слов'янську пошкоджено будинок. У Миколаївці пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. У Костянтинівці 2 людини загинули і 3 поранені, пошкоджені промислові будівлі. У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді 1 людина поранена, пошкоджені 11 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. Зруйновано 3 приватні будинки у Сіверську.

Всього за добу росіяни 24 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 232 людини, у тому числі 52 дитини.