портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 13 вересня

Опубліковано 13 вересня 2024 року, 10:25

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади знищено 2 будинки.

Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено понад 5 багатоповерхівок; у Курахівці пошкоджено будинок і адмінбудівлю; у Гірнику пошкоджено багатоповерхівку і приватний будинок; в Успенівці пошкоджено підприємство. У Покровську пошкоджено шляхопровід. У Красноярському Добропільської громади 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 4 будинки; у Білицькому 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 4 будинки і інфраструктурний об'єкт.

Краматорський район. У Костянтинівці 2 людини поранено, пошкоджено 7 приватних будинків, лінію електропередач, газогін і автомобіль; у Віролюбівці 3 людини загинули і 2 поранені, знищено 2 вантажівки.

Бахмутський район. У Торецькій громаді поранено 3 людини. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, багатоповерхівка і 4 нежитлові будівлі.

Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1178 людей, у тому числі 198 дітей.