портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 14 вересня

Опубліковано 14 вересня 2024 року, 11:02

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади загинула людина.

Покровський район. У Кураховому поранено людину; у Гірнику пошкоджено 2 багатоповерхівки і 2 освітні заклади; у Гострому пошкоджено 2 будинки. У Гродівській громаді пошкоджено підприємство. У Білицькому Добропільської громади 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено 3 будинки і 2 підприємства. У Покровській громаді загинула людина, пошкоджено будинок.

Краматорський район. У Полтавці Іллінівської громади поранено 2 людини, пошкоджено 12 об'єктів; ще 4 об'єкти пошкоджено у Новій Полтавці і 3 — у Клебан-Бику. У Костянтинівці загинула людина, пошкоджено 2 багатоповерхівки, 3 нежитлові будівлі і газогін.

Бахмутський район. У Торецькій громаді 2 людини поранено, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка і 2 промислові будівлі.

Всього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 900 людей, у тому числі 217 дітей.