портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 25 серпня

Опубліковано 25 серпня 2024 року, 11:20

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Покровський район. У Кураховому поранено 3 людини, пошкоджено будинок; також пошкоджено будинок в Успенівці і господарчу споруду в Гірнику. В Українську Селидівської громади поранено людину. У Гродівській ТГ зруйновано 7 будинків. У Котлиному Покровської ТГ 1 людина загинула і 1 поранена.

Краматорський район. У Краматорську поранено 2 людини, пошкоджено готель, приватні будинки і багатоповерхівки. У Торському Лиманської ТГ зруйновано 8 будинків. У Костянтинівці 5 людей загинули і 6 поранені, пошкоджено 3 приватні будинки, 3 багатоповерхівки, 5 торгових павільйонів і газогін.

Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено 5 будинків. У Часовоярській ТГ пошкоджені 7 приватних будинків, багатоповерхівка, промислова будівля і господарча будівля. У Сіверську пошкоджено будинок. 

Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2738 людей, у тому числі 269 дітей.