портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 10 жовтня

Опубліковано 10 жовтня 2022 року, 10:49

Вночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Курахового до Лимана і завдавали ударів по містах у відносному тилу, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Серед ночі росіяни обстріляли Слов'янськ — щонайменше 4 людини загинули, 2 поранено. Пошкоджено 6 будинків.

На Донецькому напрямку одна людина зазнала поранень – у Костянтинівці Мар’їнської громади. Також були прильоти у Мар’їнці, Красногорівці та Новомихайлівці, в Орлівці Очеретинської громади та Авдіївці. 

На Горлівському напрямку гучно було Бахмутській, Світлодарській та Соледарській громадах – без жертв, але є руйнування. У Бахмуті пошкоджено 4 приватні будинки, 1 багатоповерхівка, адмінбудівля та зерносховище. У Парасковіївці Соледарської громади постраждали 2 приватні будинки. У Світлодарській громаді постійні обстріли поблизу станції Майорськ.

На Лисичанському напрямку – масові обстріли Лиманської громади. 30 прильотів зафіксовано у Торському, ще 6 – у Зарічному. Без жертв.

- Від ворожих обстрілів на Донеччині щодня гинуть цивільні. Жертвою може стати будь-хто, - наголошує очільник області. - Не наражайте себе на смертельну небезпеку! Евакуюйтесь!